Veld en bos. Nijlen, Berlaar, Sint - Katelijne- Waver, Mechelen. 26.7 km Totaal 2697.7 km
Veld en bos.
9 de etappe
03/03/2025
Nijlen, Berlaar, Sint - Katelijne- Waver, Mechelen. 26.7 km Totaal 2697.7 km
Goed geslapen, Carine en Danny waren wakker, een douche, ondertussen zorgde Carine voor ontbijt en lunchpakket. Nog een laatste praatje, en vertrek, afscheid van Danny, goed geamuseerd met hen. Carine zette mij af in Nijlen, mijn tocht kon opnieuw beginnen. Carine bedankt voor alles. Tegen het eind van de maand zie ik Carine en Danny terug op mijn tocht, ik kan er terug logeren. Fris aan de benen met die korte broek. Nam mijn stok, ja die had ik terug in Heist op den Berg bij Geert. Tikkend met mijn stok op ...de grond. Een lichte koude wind. Ik kwam vlug op een pad. De nachtvorst had het slijk bevroren. Op deze morgen goed bewandelbaar. Het was een zeer mooie omgeving, door bos en veld, steeds op een pad. De route van Nijlen naar Berlaar, verliep door een veelvoud van afwisselende paden. Ook de zon was er, het slijk werd weer meester, en nog altijd was de natuur kledder nat. Van Berlaar naar Sint - Katelijne- Waver, ook meestal paadjes. En dan een zompig pad, mijn rechterschoen, er diep in, ff een vloekje, maar het viel nog mee, een natte kous, geen probleem. Dan terug via gewone wegen. Een fietser sprak mij aan, hij had mij op RTV gezien, een praatje en wat info gegeven. Hij ging het verder volgen. Onderweg, een auto claxonneerde, en zijn duim ging omhoog. Een dame sprak mij ook aan, goede moed en doe zo verder. Ja de RTV heeft zijn werk gedaan. Tijd voor het lunchpakket van Carine, bruine boterham met eieren en een banaan. Een slok water en verder. Kriskras banen tot Sint-Katelijne-Waver. Een rustpauze, en hop naar de spar, voor mijn avondeten en voorraad. Nog een 3 km tot Mechelen en mijn slaapplaats, heb een kamer gehuurd. Daar gekomen, was het even moeilijk. WhatsApp even uit de ether. Een bericht van de eigenaar kwam er niet door. Uiteindelijk gaf hij de code van de deur mondeling. Een zeer kleine kamer, maar ok voor mij, is alleen maar om te slapen. Tot morgen.

WoW, alweer prachtige plaatjes zeg!
Ziet er idd overal goed drassig uit 🫣
Hopelijk was je kous droog tegen dat je terug moest vertrekken deze morgen 😀
Ale, uw stok terug,uw wandelschoenen,na een helse tocht ook weer terecht 👍
Het kan niet meer stuk!
En laat het weer ook maar een tijdje zo blijven he!☀️🌞 Met de zon op je snoet,altijd veel aangenamer.
Tot hoors,
Toitoitoi