Rustdag 01/03/2025

1 maart 2025 - Ieper, België

Rustdag

01/03/2025

Gisteren nog wat nagepraat, bij Den Draai. Mooie organisatie en vrijwilligers die zich inzetten voor minderbedeelden. Geert mijn kozijn, pikte mij op, ik er twee nachten verblijven. Daar aangekomen verwelkomde Nancy mij. Ja, ze vroeg, mijn vuile was en stopte het in de wasmachine. Na een warme douche, kon ik wat bekomen. Geert zorgde voor het avond eten. Daarna puzzelen met woordjes Scrabble dus. Maar tegen Nancy konden wij niet winnen. Slapen dan maar. Uitgeslapen om 10 uur. Ontbijt, en afspraken maken met slaapaanbod bieders. In de namiddag ik mee met Nancy en Geert, naar het centrum. Hun stamcafé́ voor zaterdags. Ook de moeder van Geert was er. Lydia, eigenlijk, mijn vroegere schoonzus.  De moeder, Magda de moeder van Nancy was er ook. Yahtzee, een paar spelletjes en daarna pita bar iets eten. Daarna ging ik met Geert naar een quiz avond, ook Nancy een nicht van mij, de zus van Geert was er. Evenzo nog een kozijn Robin die me een in de organisatie van de quiz zat. Een Pingpong club. Was wel plezant, maar ik wist niet al te veel. 16 de van de 27 waren we. Afscheid genomen van Nancy en Robin. En dan naar huis en bed in.

1. Vervloessem Nancy:
    3 maart 2025
    Nog veel succes in je verdere reis Leo!😉😘
  2. Rita:
    3 maart 2025
    Zo'n familiale gezelligheid zal deugd doen voor je weer op stap gaat - veilige tocht !
  3. Riet:
    👍👍
  4. Van den Sande:
    3 maart 2025
    Een gezellige maar druk bezette rustdag ! 😉🤨om je eerste stapweek af te sluiten ! Met.nieuwe moed de tweede week tegemoet ! 🤞🔥🍀🙏🙋👋
    Jules en Rita 👩‍❤️‍👨
  5. Hertveldt Chantal:
    3 maart 2025
    Succes met de tweede stapweek 🥾👍😀
  6. Erna Michiels:
    6 maart 2025
    Gezellig dat je dan je familie toch hebt kunnen zien en een verdiende rustdag 🤗