WILD KAMPEREN Assesse -Hamois- Ciney. 19.5 km
14 de etappe
18/06/2024
Assesse -Hamois- Ciney.
19.5 km Totaal 348.3
Geen probleem met wildkamperen. Mensen die het zagen lieten mij gerust. Ik stond wel een beetje in t ‘zicht. Maar geen probleem. Potje gekookt, soep en daarna cassoulet met brood. De bonen begonnen al te werken…niemand in de buurt. Ik kruip in slaapzak, oogjes toe. Vroeg wakker al om 5;15. Kattenwasje en weg. Het was iets na 6 uur. Het was droog. De klassieke weg op en het pad. Het landschap werd iets steiler. Dus wat meer puffen, trui uit, en in T shirt verder. Na een 4-tal km eerste rust. Terug van de baan een lange weg voor fietsers. Zonder heuvels, langs een vallei. Km lang, uiteindelijk kwam ik in Hamois, een kleine gemeente. Op richting Ciney. Wederom een fiets en wandelpad, ellenlang omgeven door bomen. 3 km voor Ciney, begon het licht te regenen. Regenjas aan. Een km verder, regen werd wat harder, paraplu dan maar. Eindelijk kwam ik aan in het centrum van Ciney. De eerste en beste café binnen, drinken, en uitblazen. Dan wat verder, naar mijn slaapplaats voor vandaag, en morgen een dag rust. Was nog niet open, dan maar wachten op de hoek een café onder de parasol, het regende. Twee thee's gedronken. Opnieuw gaan zien. Oei, een plakkaat met een telnr., dat had ik niet gezien. Ze zenden mij een code, in een klein kluisje vond ik de sleutel. Ok, naar binnen, en laten vallen op bed. Tot morgen

Geniet morgen dan maar van uw dagje rust! En terug een gewoon bedje 👍
En als we de voorspellingen mogen geloven komen toch wat drogere dagen op ons af volgende week!