Lincent- orp/Jauche- Hannut- Wasseiges.( Meeffe) 24.9 14/06/2024

14 juni 2024 - De Haan, België

route14062024

Afbeelding van WhatsApp op 2024-06-14 om 18.49.01_3843f3bcAfbeelding van WhatsApp op 2024-06-14 om 18.48.27_bbcc6e0cAfbeelding van WhatsApp op 2024-06-14 om 18.48.45_50cbc63aAfbeelding van WhatsApp op 2024-06-14 om 18.48.08_59f4e56bAfbeelding van WhatsApp op 2024-06-14 om 18.47.08_13915d84Afbeelding van WhatsApp op 2024-06-14 om 18.47.34_021ec82cAfbeelding van WhatsApp op 2024-06-14 om 18.46.40_41b186baAfbeelding van WhatsApp op 2024-06-14 om 18.46.17_27d95922

Lincent- orp/Jauche-Hannut- Wasseiges.( Meeffe) 24.9. Totaal 268.5.

Ik werd wakker in een wondermooie locatie,een oude kerk, spoken deed het niet, wel veel vreemde geluiden, redelijk goed geslapen. Plots toch een geluid aan de poort. Daar stonden Philip cameraman en journalist, en Kris geluidsman en ook journalist. Zij waren van iedereen beroemd, zij wilde meestappen en filmen en zo. Geen probleem, wij zijn weg. Achteruitlopend begon Philip mij te filmen, terwijl Kris mij vragen stelde. Het hoe en waarom deze tocht. Alles uitgelegd juist zoals gisteren met de andere journalisten. Gisteren was het wel een zware dag, ik voelde het aan mijn benen. Voorzichtig dus. Toch ging het nog redelijk vooruit. We waren het eerste doel al gepasseerd en naderde het tweede doel. Hannut, daar aangekomen langs paden en wegen, gingen we een Café binnen. Mensen schrikken wel even van de camera en geluidsstok. Direct gevraagd om GSM  op te laden. Een ijsthee of twee…en we waren weer op weg naar Wasseiges. Philip heeft een aantal keren mee geweest op wandel programma 's met Arnoud Houben. Het waren twee aangename kerels, om mee te wandelen en te babbelen. Kris was mobieler, volgde mee met zijn fiets, en het geluidsmateriaal. Waaronder een drone met camera…die een paar keer in actie kwam. Aangekomen in Wasseiges, vlak aan een café. Wij binnen, en de totale route kaart werd gefilmd, nog een paar laatste vragen, en ze sloten het af. Nog soep maison, wou ik, ok, drie soepen dan. We hebben drie soorten zei de cafébaas. Ok geef maar 3 kommen kippensoep. Ik was er al op verlekkerd, De soepen werden geserveerd, verwonderde blikken van ons drieën, het was pakjessoep , we hebben ze toch binnengespeeld. Philip ging betalen,” de soep is toch van het huis, zei hij”. De cafébaas heeft de soep getrakteerd. Naar buiten, nog een laatste opnamen en afscheid genomen, van die twee toffe gasten. Ik moest nog een twee km doen naar Meeffe, daar kon ik slapen in de tuin via de app van My Garden. Aangekomen, ondertussen regen, moest ik nog even wachten, tot ze thuis waren. Eindelijk een man loodste mij naar de tuin, was een mooi plaatsje. Tent op, en eten onderweg bij Spar, biefsteak gekocht met erwtjes en pekens en brood. Vuurtje aan en bakken maar. Daarna rust. Tot morgen.

"Wil je Leonardus een slaapplaats aanbieden? Vul dan formulier  https://forms.gle/HfKFuxdixLw1e83g8  in."

De dag zelf krijg je info  via sms waar ik mij bevind , en kan je mij eventueel ophalen, indien nodig.

Alvast bedankt

Leo

"Pourriez-vous me proposer un endroit où dormir ? Alors remplissez le formulaire  https://forms.gle/HfKFuxdixLw1e83g8  ."
Le jour même, vous recevrez par SMS des informations sur l'endroit où je me trouve et vous pourrez venir me chercher si nécessaire.
Leo

1. Didier Balcaen:
    14 juni 2024
    Succes Leo! Prachtig initiatief!
  2. Nancy Lagae:
    14 juni 2024
    Hopelijk heb je niet teveel last gehad van het "natte en koude" zomerweer 🤭
    Slaap lekker en morgen op naar nieuwe avonturen 👍
  3. Alain en Cecile:
    14 juni 2024
    Hou je taai maat want dat weer wil maar niet mee, al goed dat jij het zonnetje brengt onder de mensen.
  4. Vera:
    14 juni 2024
    Chique hoor! Blij met de avonturen die je hebt. Bedankt dat we je kunnen volgen en zo een beetje mee-beleven. Veel succes!
  5. Sandra:
    15 juni 2024
    Go go go,goed bezig man.Respect
  6. Marc:
    15 juni 2024