Inhaalrust Radelange 08/08/2024

Inhaalrust

08/08/2024

Radelange

Afbeelding van WhatsApp op 2024-08-08 om 14.16.35_b1b86c95

Vandaag, geen wandeling. De laatste etappes waren veel km. Ik ben een dag of twee voor op programma. In camping L' eau vie, is het prettig verblijven. Wel bijna alleen keus in pizza. Dat heb ik de laatste tijd al heel veel gegeten. Toch nog maar een pizza Hawaï genomen. Het is wel druk, maar niet overdreven. Rond 23 uur was het stil, en mijn ogen vielen dicht. In de morgen stokbrood met kaas, en melk. Een thee op het terras, en rust. Daarna wat rond gekuierd, naar een plaatselijk café. Spijtig geen eten daar. Dat wordt dan straks spaghetti bolognese. Tot morgen. En bedankt voor de verjaardag wensen.

1. Wim:
    8 augustus 2024
    Pizza met ananas dan nog 😂.
  2. Lisette Willekens:
    9 augustus 2024
    Geniet van je rust. Ik hoop dat je ergens verse groentjes vindt. Vraag eens aan de campinguitbater.
  3. Nancy Lagae:
    9 augustus 2024
    Leuk dat je even een rustdag nam,Leo.
    Wel jammer dat de horeca jou weer niet goed gezind is .
    Weer nieuwe krachten nu om verder te gaan vandaag!
  4. Erna Michiels:
    9 augustus 2024
    🍕🍕🍕🍕🍕🍕zal je nu even niet meer willen eten 😅😅😅
  5. Van den Sande:
    9 augustus 2024
    Vroeger was er op de camping een frituur...daar kon je bijna alles krijgen ..ook belegde broodjes...maar die is vervangen door het gebouw met de verwarmingspomp voor het zwembad...dat was vroeger niet verwarmd...
    In juli en augustus kan er inderdaad veel volk zijn ...maar in het voor- en najaar is het zalig rustig ! Toch even op adem kunnen komen !
    En de weg loopt verder ...🍀👍💪💞 Hartelijke groet ! Jules en Rita.🙋👋👩‍❤️‍👨
  6. Hertveldt Chantal:
    9 augustus 2024
    Goede rust toegewenst, het is je gegund na dat zware parcours,van de weekend snikheet, zeggen ze, hopelijk krijg je geen verstopping van al die pizza 's😂tot de volgende Leo💪🥾👍😀
  7. Marc Roosenboom:
    9 augustus 2024
    Misschien morgen is nen lekkeren biefstuk hè maat als je thuiskomt ben je bij ons welkom voor een lekkere maaltijd en natuurlijk willen we verhalen horen hè dus dit is afgesproken dan 👍👍👋👋
  8. Vinck Sandra:
    12 augustus 2024