HOUSE OF BOUILLON (Corbion ) - Bouillon 5.3 km 24/06/2024
HOUSE OF BOUILLON
19 de etappe
24/06/2024
(Corbion ) - Bouillon 5.3 km Totaal 436.1
https://www.bing.com als we gaan marcheren
In Corbion overnachten dus, via My Garden. Hendrik, die naast bramen, ook nog sprinkhanen bestudeerd. Ja iedereen heeft wel een passie. Met hem afgesproken dat ik de sleutel van de wc om 7.30 uur zou teruggeven. Was al vroeger op. De dauw had zich meester gemaakt van mijn tent, kletsnat, met de slakken erbij. Droogt wel op met de aankomende zonnestralen. Ik moest door het hoge gras om de sleutel te brengen, Ja dat zorgde voor natte benen en voeten. Had mijn sandalen aan. De zon verscheen vanachter de bomen, mijn tent afbreken en samen met rugzak, naar een drogere plek. Eerst laten drogen en in pakken. Hendrik was al weg, ging een spreekbeurt geven over bramen en braambessen. Ik kon vertrekken, een kleine etappe, ben vooruit in de planning. Ondertussen een bericht gekregen van Patricia. Dat ik welkom ben in haar bistro 'House of Bouillon 'en ik daar ook twee nachten kan slapen, in kamers die worden gerenoveerd om daar later gasten te ontvangen. We zien wel. Voilà op naar daar, ik ging in een slakkengangetje rustig eerste de weg, maar vlug via een pad. Ik nam dus mijn tijd, en bewonderde de omgeving, zeer mooi en ook de zon hield mij gezelschap. Tijd genoeg om foto's te nemen. Ik kwam uit aan de Semois, en volgde de Semois tot Bouillon. Daar aangekomen, was het zoeken en vragen, waar ik moest zijn. Bellen dan maar naar Patricia. Ik zie u al gaan zei ze. Ze was op haar terras, en nam een foto van aankomst. Ze verwelkomde mij hartelijk, en kon direct iets fris drinken “bruiswater”. We praten even op het terras. Zij stelde haar zoon voor en een vriend van hem. Daarna toonde zij mij de slaapplaats en de douche. Ok dit is perfect, twee nachten in een bed slapen, zal mij deugd doen. Mij geïnstalleerd en even douchen. Het was even voorbij de middag, En je kan nu al iets warm eten, want vanavond is de keuken dicht. Ok dan steak aub! Perfect gebakken en smaakte me goed. Nog een koffie die kwam eraan. Bedankt voor het aanbod voor het verblijf Patricia. Straks ga ik met haar naar wasserij om toch wat kleren te wassen, vooral de kousen hebben een reukje. Wil nog meegeven, dat ik alle berichten lees, en dat motiveert mij wel, direct antwoorden gaat niet altijd. Voor zij die een slaapplaats aanbieden of meewandelen, de inschrijving vindt u bij VERHALEN, helemaal scrollen naar beneden. Ik moedig ook iedereen aan om te sponsoren. U vindt deze info terug in PROFIEL ook scrollen naar onder. ‘Bedankt al in ieder geval'. Grijs Leo
Volgende etappes
25/06 Bouillon rust
26/06 Bouillon - Paliseul
27/07 Paliseul - Daverdisse
28/06 Daverdisse- Wellin- - Tellin
29/06 Tellin - Rochefort - Marche en Famenne.
30/06 Marche en Famenne - Somme leuze- Havelange
01/07 Havelange- Modave- Marchin- Huy
02/07 Huy- Wanze- Geer
03/07 Geer,- Gingelon- Sint Truiden.
04/07 Rustdag Sint - Truiden.

Veel wandelplezier, maar eerst wat rust.